Rólam

     Egyenlőre fogalmam sincs, hogy mennyire lesz hosszú életű ez a projekt. Csak azt érzem, hogy bele kell vágnom. Most van itt az ideje. Éppen a második egyetemi évem tavaszi vizsga időszakának az elején. Érdekes. Éppen akkor, amikor elméletileg levegőt venni sem lenne időm. Akkor, amikor a videós tartalomgyártás éli az aranykorát. Akkor, amikor minden ötödik ember blogger, és a legtöbbnek a témája a könyvek és az olvasás. Nos kedves olvasóm, igen, az én témám is ez lesz. Könyvek és olvasás. Legalább is egyenlőre. Aztán majd meglátjuk, hogy mibe vágom még bele azt a bizonyos fejszét menet közben.

     Az egész 2019. március 21.-én kezdődött, amikor is részt vettem Szabados Ági, NINCS IDŐM OLVASNI kihívás, olvasás népszerűsítő találkozóján Győrben. Az este folyamán annyi impulzus és inger ért, hogy azt éreztem, hogy rögvest mennem kell, csinálnom kell valamit, meg kell váltanom az egész világot..akkor, és ott, és azonnal! Életem leginspirálóbb eseménye és élménye volt! Azóta majdnem kettő hónap telt el, és most érett meg bennem az első lépés. Mostanra határoztam el, hogy kiírjam magamból a véleményem, a tapasztalatom, hogy megmutassam mit is olvasok, és én is csatlakozzak azok közé, akik népszerűsítik az olvasást. Vágjunk is bele, aztán meglátjuk hogy alakul..

2018-07-10_01_51_53_1.jpg

     Kedvenc műfajom a fantasy, de szeretem az életrajzi könyveket is bújni. Mióta az eszemet tudom szeretek olvasni. Általános iskolában a kötelező olvasmányok sem ijesztettek el, volt amelyiket szerettem, és most, kicsit felnőttesebb fejjel újra olvastam, de volt olyan is, amit nehezebben emésztettem meg. Édesapám szerettette meg velem az olvasást, Ő volt mindig a nagy mesemondó aki alvás előtt felolvasott nekem, és Ő volt az, akitől lehetett "csak még egy mesét" kérni. Számomra az olvasás egyet jelent a pihenéssel, a kikapcsolódással, és a kiszakadással a néha kiábrándító valóságból.

     Tisztában vagyok vele, hogy számos könyves blog terjeng már az interneten, vannak felkapottak és kevésbé ismertek is, azonban ez egyáltalán nem tántorít el attól, hogy én is belevágjak. Olvasás mellett másik kedvenc szenvedélyem a fotózás, így azt kihasználva szeretném feldobni a blogot és a különböző social media felületeimet. 

   Örülök, hogy itt vagy és velem tartasz, hát még annak, ha maradsz is! 

 

Elérhetőségeim:

  Amennyiben bármiféle kérdés, kérés, ötlet felmerül benned, vagy csak szeretnéd leírni nekem a véleményed, esetleg tanácsot adnál, kérlek írj e-mailt! 

 Az alábbi linken megtalálod az instagram profilomat:

Ezen a linken éred el a moly.hu -s olvasmánylistámat: