#Mutimitolvassak

Édes ébredés | A szerelem rabszolgái 1.

2019. október 30. - iv.dori

      Egy történet, amely a múltban játszódik, de a mondanivalója a jelenkorban is megállná a helyét. Egy történet, egy roppant erős hölgyről, akit megedzett az élet, mégsem adta fel! Egy történet, amellyel szemben voltak fenntartásaim, mégis a kedvenceim közé került. Egy történet, aminek következő részeit várólistára tettem, és tűkön ülve várom!

lrm_export_1129886200080716_20191019_201357439.jpeg

Tovább

Ármány és kézfogó | Ambrózy báró esetei III.

     Eddigi kedvenc részem a sorozatból! Az előzőek is szinte teljes mértékben szívembe lopták magukat, de az Ármány és kézfogó mindegyiket felülmúlta számomra. 702 oldal úgy röppent el, mintha csak 100 lett volna. Végül pedig kap egy olyan befejezést a történet, hogy az olvasó leteszi a könyvet, és: "Basszus. Ez tipikus Böszörményi lezárás."

ambrozy.jpg

Tovább

Könyvtár vagy könyvesbolt?

     Költségkímélő, ha vásárlás helyett könyvtárba indulunk?! A könyvesboltok mindent megtesznek vásárlóikért, ritka könyveket szereznek be és rendszeresen kapnak új árut. Azonban az ár az egyik olyan fő tényező, amely háttérbe szoríthatja a könyvesboltok népszerűségét a könyvtárakkal szemben. Vagy mégsem? Erre kerestem a válaszokat, és ebben legnagyobb segítségemre, Ti olvasók voltatok!

callagy-law-secular.jpeg

Tovább

A Rudnay-gyilkosságok | Ambrózy báró esetei II.

     Amennyire félve nyúltam a könyvsorozathoz, annyira lopta be magát a szívembe, és szerettem meg Mili kisasszonyt, Agáta mamát, és a többi szereplőt. De vajon hogy sikerült Ambrózy báró eseteinek második része, ami a moly.hu-s értékelések alapján a 2. legjobb krimi, a 3. legjobb ifjúsági, és az 5. legjobb kortárs könyv érdemét nyerte el?! Nos, számomra egy fél csillaggal rosszabbul, mint a Leányrablás Budapesten, de nézzük kicsit bővebben:

ambrozy.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása